Tekstvak:

Sporten met plezier

Wedstrijdverslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekstvak: deel dit artikel via  126 0  0tags FKLeeuwardenMelanie GeurtsenRixt BruinsmaRosanna BoumaturnenV en K


- See more at: http://www.dehuisaanhuis.nl/sport/46122/turnsters-v-en-k-op-podium/#sthash.bmH6AOS5.dpuf

7 maart  2015

 

Afgelopen zaterdag mocht V en K zelf de tweede plaatsingswedstrijd voor niveau F,G en H organiseren. Het bestuur, leiding en vrijwilligers hebben goed hun best gedaan om de wedstrijd in Franeker goed te laten verlopen. Complimenten! Behalve deze geweldige inzet van het bestuur, leiding en vrijwilligers was het de beurt aan onze turnsters om een goede wedstrijd te draaien. Bij jeugd 1 niveau H draaiden Manda van Tuinen, Anne Haitsma en Hannah Moss een super wedstrijd. Manda werd hier knap eerste, Anne tweede en Hannah miste het podium net met 0.2 punten verschil met de nummer 3. Bij jeugd 2 niveau H kwam Jetske Osinga in actie. zij werd hier ondanks een blessure knap 4e.
Bij jeugd 1 niveau G was het de beurt aan Danique Elzinga en Anne-Lin Langbroek. Alle twee turnden ze een mooie wedstrijd. Dit werd beloond met een 1ste plaats voor Danique en een 2e plaats voor Anne-Lin. Linda Visser kwam in actie bij jeugd 2 niveau F, na een strakke wedstrijd werd Linda 1ste. 
Tot slot was het de beurt aan Lisa Meems bij de senioren
niveau G. Ze liet een nette wedstrijd zien en werd hiermee met 0.13 punten verschil 2e. We kunnen terug kijken op een zeer succesvolle dag voor V en K!

Turnsters V en K op podium

23 maart huis aan huis

 

LEEUWARDEN – Turnsters van V en K uit Leeuwarden deden zaterdag en zondag mee aan wedstrijden in de derde divisie. 

Bij de dames Senioren E  kwamen Rosanna Bouma, Melanie Geurtsen en Rixt Bruinsma voor het eerst uit op dit niveau.  Rosanna eindigde op de vierde plaats. Melanie won het zilver en Rixt het goud.

Eind april is de tweede plaatsingswedstrijd voor het FK. Dan wordt duidelijk welke dames zich hiervoor hebben geplaatst.

31 mei 2015

Gisteren waren de Friese Kampioenschappen van wedstrijdgroep 3. Van V en K hebben Hanna Visser, Anouk Snitker, Chantal van der Bij, Nine Berdik, Didi Moerman en Kira Groenland zich hiervoor geplaatst. Alleen dat al is een enorme prestatie. Hanna Visser kwam uit bij pupil 1 niveau D2. Ze heeft een strakke wedstrijd geturnd en werd 2e op balk en 3e op sprong! Totaal is ze knap 7e geworden. 
Kira Kwam uit bij pupil 2 niveau D3. Met een groot deelnemersveld was de concurrentie gro
ot. Ze werd knap 2e op brug en 3e op vloer! In totaal werd ze beloond met een 10e plaats. 
Anouk, Chantal, Nine en Didi kwamen uit bij pupil 1 niveau D3. Dit was een groot deelnemers veld met wel 29 turnsters. Didi had een super vloer oefening en werd hierop 1ste. Totaal werd ze 13e. Nine turnde op alle toestellen erg stabiel, hiermee werd ze verdienstelijk 9e! Anouk turnde een strakke wedstrijd en stabiele wedstrijd. Ze werd 2e op brug, maar ook in totaal is ze 2e van Friesland geworden! Ook Chantal liet zich van de beste kant zien en turnde
een strakke wedstrijd. Dit werd beloond met de eerste plaats en dus de Fries kampioen bij pupil 1 niveau D3! 
Al met al kunnen we vol trots terug kijken op deze wedstrijddag!