Skip to main content
ornament Club van 50 - V en K Leeuwarden

V&K
Club van 50

De V&K Club van 50 is een partnerschap met de vereniging. Iedereen die zich aansluit bij de V&K Club van 50 betaald jaarlijks 50 euro (of een veelvoud van 50 euro). De inkomsten worden in principe gebruikt voor de activiteiten en materialen van de vereniging.

Wie kunnen lid worden en hoe word je lid? Iedereen die V&K Leeuwarden een warm hart toedraagt kan lid worden. Leden, donateurs, vaders, moeders, opa en oma’s, teams, commissies of een groep mensen kunnen lid worden van de V&K Club van 50. Ook kunnen bedrijven natuurlijk lid worden van de V&K Club van 50.

Wat doet de V&K Club van 50 voor u als lid

  • Voor iedereen die lid wordt van de V&K Club van 50 vermelden we uw naam tijdens onze eigen clubwedstrijden: de Pepernoten jump en de Paaswedstrijd.
  • Als lid van de V&K Club van 50 word je naam op de website van V&K Leeuwarden vermeld.
  • Als lid van de V&K Club van 50 wordt je vermeld bij de nieuwsbrief, 4-6 x per jaar.

Hoe kan ik lid worden?
Je kunt lid worden door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen.

Contributie voor de V&K Club van 50
De contributie bedraagt (minimaal) € 50,00 per jaar. Uiteraard mag je bijdrage ook groter zijn.

Door het digitale aanmeldformulier in te vullen meld u zich aan. Daarna krijgt u een uitgebreidere aanmeldformulier voor wat meer informatie en welke bijdrage je gaat overboeken of wij mogen afschrijven. Bij de V&K Club van 50 wordt je lid per turnseizoen, deze loopt van 1 september - 31 augustus.

Leden van de club van 50 zijn: